Τζωρτζίνα Καραχάλιου

Η Τζωρτζίνα Καραχάλιου είναι Ψυχολόγος και κάτοχος διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική Πρακτική στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Τζωρτζίνα Καραχάλιου – Ψυχολόγος και κάτοχος διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική Πρακτική στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Παρακολουθεί πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών στην Κλινική Ψυχολογία, όπως επίσης εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδίκευσης στη Λογοθεραπεία, στις Διαταραχές λόγου και ομιλίας. Επιπρόσθετα, παρακολουθεί πρόγραμμα ειδίκευσης στη Μουσικοθεραπεία.

Εργάζεται ως Ψυχολόγος σε θεραπευτήριο λόγου-ομιλίας κυρίως με παιδιά και έφηβους, ατομικά και ομαδικά. Επιπλέον, φέτος έχει αναλάβει τις ομάδες παιδιών “ταξιδεύοντας στον κόσμο των συναισθημάτων” στον ρόλο της Ψυχολόγου – συντονίστριας, υπό την αιγίδα της “Εν Δυνάμει Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης”.

Έχει κάνει μουσικές σπουδές με απόσπαση υποτροφίας σε μουσικό κολλέγιο της Αμερικής, Μουσικοκινητική Αγωγή για παιδιά προσχολικής ηλικίας και είναι απόφοιτος του τμήματος ειδίκευσης Ιατρικών Εργαστηρίων του ΕΠΛΑ.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται με τη διδασκαλία και την προπονητική στην τοποθέτηση της φωνής, στην αποθεραπεία φωνής και ορθής επανατοποθέτησής της, όπως επίσης και με την διδασκαλία τραγουδιού μέσα από ένα μουσικοθεραπευτικό πρίσμα όπου απευθύνεται και αφορά σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα.

Επιπρόσθετα, από το 2016 όπου και κατέκτησε τον τίτλο του Master-Teacher στο Reiki, στο Usui αλλά και στο Karuna Reiki, ασχολείται με την ολιστική προσέγγιση των εναλλακτικών μεθόδων αυτογνωσίας και θεραπείας.

 Η αγάπη της για τις μεταγλωττίσεις, την τέχνη της υποκριτικής και την μουσική, την έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια να μετράει αρκετές συμμετοχές σε  ταινίες και τηλε-σειρές του NETFLIX, της Disney κ.α.

 Η ψυχολογία εδραιώθηκε και κατέκτησε ένα μεγάλο κομμάτι στη καρδιά αλλά και στη ζωή της,  μέσα από την αγάπη της για τον άνθρωπο, καθώς την οδήγησε στην παροχή εθελοντικής βοήθειας στις πληθυσμιακές ομάδες της “Εν Δυνάμει” όπου και δρα με μεγάλο ζήλο.

 Η διδασκαλία, η ποιότητα και η ανάταση που προσδίδει η μουσική στην ανθρώπινη ύπαρξη και ψυχολογία, η προσωπική αναζήτηση για αυτογνωσία, προσφορά, θεραπεία, εξέλιξη, όπως επίσης και το θέλγητρο ανέλιξης της ποιότητάς της ως ανθρώπινο ον, ώθησε στην ανάγκη της για προσφορά μέσω της Συμβουλευτικής και της Θεραπείας, όπου και δεν σταματάει να καταρτίζεται και να εξελίσσεται.

Η αγάπη και ο σεβασμός για τον άνθρωπο και την φύση του, θα αποτελεί πάντα για την Τζωρτζίνα, κινητήριο δύναμη και το έναυσμα να συνεχίσει να προσπαθεί να γίνεται καλύτερη, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει με ασφάλεια και συνέπεια. Ένα όμορφο ταξίδι με την Εν Δυνάμει ξεκίνησε!!!