Ιφιγένεια Ψαρρού

Ιφιγένεια Ψαρρού – Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών

Απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας και ασχολείται επαγγελματικά με την γραφιστική στο χώρο της γραφιστικής και των εκδόσεων. Παράλληλα σχεδιάζει και κατασκευάζει κοσμήματα με κύριο υλικό το μέταλλο. Η αγάπη για δημιουργία σε συνδυασμό με την ανάγκη της για συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις και εθελοντισμό την οδήγησαν στην Εν Δυνάμει Προαγωγή Ψυχικής Υγείας & Εκπαίδευσης όπου επιμελείται τα γραφιστικά για την προώθηση των δράσεων.

Περισσότερα »

Γεωργία Αϊβουζίδη

Η Γεωργία Αϊβουζίδη είναι Κοινωνική Λειτουργός με μεταπτυχιακό δίπλωμα:
Διαχείρισης Γήρανσης & Χρόνιων Νοσημάτων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Περισσότερα »

Αϊβουζίδη Μαρία

Μαρία Αϊβουζίδη

Η Αϊβουζίδη Μαρία είναι κλινική κοινωνική λειτουργός με μεταπτυχιακή ειδίκευση στον έλεγχο του στρες και την προαγωγή υγείας, της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ειδίκευση στη συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων (πρόγραμμα τετραετούς διάρκειας).

Περισσότερα »

Αφροδίτη Κ. Μαγκλάρα

Η Καθηγήτρια Νοσηλευτικής Αφροδίτη Κ. Μαγκλάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και κατάγεται από την Ρόδο. Αποφοίτησε από το Τμήμα της Νοσηλευτικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Περισσότερα »

Ελένη Δαφέρμου

Η Ελένη Δαφέρμου ειναι απόφοιτη Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, και απόφοιτη Ψυχολογίας του University of Central Lancashire της Μ. Βρετανίας

Περισσότερα »