Κοινωνική Υπηρεσία

Το επιστημονικό δυναμικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Εν Δυνάμει Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, παρέχει εξειδικευμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη, διασύνδεση με φορείς σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς κοινωνικής προστασίας.

Επιπρόσθετα, παρέχει συμβουλευτική σχετικά με οικογενειακά ζητήματα, όπως τη διαχείριση διαζυγίου, την συνεπιμέλεια παιδιών. Συντάσσει, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, κοινωνικές εκθέσεις κατόπιν αιτημάτων.

Μέσα από τον κοινωνικό σχεδιασμό και τις κοινωνικές δράσεις της, η Εν δυνάμει προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στην κοινότητα, κυρίως σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

 

Κατά των δύσκολων κοινωνικά, συνθηκών που διανύουμε, η κοινωνική αλληλεγγύη λειτουργεί για εμάς ως δυναμική σταθερά και αποτελεί μονόδρομο.

Συμβουλευτική ατόμου - ζεύγους - οικογένειας

Ψυχοθεραπεία ατόμου - ομάδας

Online Συνεδρίες

Χορήγηση Ψυχομετρικών tests ΜΜPΙ 2

Χορήγηση Προβολικών tests (T.A.T., C.A.T.)

Επαγγελματικός Προσανατολισμός (Test e-mellon)

Διαχείριση Στρες παιδιών/ενηλίκων

Διαζύγιο και παιδικό στρες

Συμβουλευτική Συμβολικής Αξίας 


Συμβουλευτική Συμβολικής Αξίας

Η Εν Δυναμει προσφέρει στο ευρύ κοινό ένα Πρόγραμμα Συμβουλευτικής συμβολικής Αξίας. Πρόκειται για ένα βραχύχρονο πρόγραμμα συνεδριών (5 συνεδρίες)

Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής

Οι ατομικές συνεδρίες έχουν διάρκεια 45 - 50΄ γίνονται σε εβδομαδιαία βάση για χρονικό διάστημα που συναποφασίζεται με τον σύμβουλο, λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα και τις ανάγκες του ανθρώπου. Η προσέγγιση που χρησιμοποιούμε στην συμβουλευτική είναι υπό το πρίσμα της συστημικής κατευθύνσης σε συνδιασμό με μεθόδους και επιστημονικές τεχνικές και από άλλες προσεγγίσεις. 

Συνεδρίες Ζεύγους

Είναι συναντήσεις με το ζευγάρι ή με όλη την οικογένεια. Συνήθως σε εβδομαδιαία βάση, διάρκειας 1 - 1,5 ώρας.